Interior, Vigilius Mountain Resort

No cars, no noise, no stress.
The Vigilius Mountain Resort is a refuge where nature - and not man - is understood is the "creator". Wood and large expanses of glass are the construction elements. Inside and outside merge seamlessly. A pleasant symbiosis of modern design and comfort.

Get the full story      View on Map
Figures
  • 地点
    Merano, Lana (IT)
  • 时间
    2003
  • 客户
    Private client
  • 服务
    Architecture, Interior Design, Lighting Design
  • 建筑面积
    11,500 m²
  • 房间数
    35
  • 现状
    Completed
奖项
  • 2016  Lignius Award
    2013  Geo Saison Hotels Ranking, Mountain Resort Category
    2006  Award Legambiente/Regione Lombardia
    2005  Panda d'oro Best Hotel Opened in the Year, WWF, Italy
    2004  Gala SPA Award
    2004  Wallpaper Design Award

浏览更多

Unveil more