Interior, Vigilius Mountain Resort

No cars, no noise, no stress.
The Vigilius Mountain Resort is a refuge where nature - and not man - is understood is the "creator". Wood and large expanses of glass are the construction elements. Inside and outside merge seamlessly. A pleasant symbiosis of modern design and comfort.

Get the full story      View on Map
Facts & Figures
  • Location
    Merano, Lana (IT)
  • Year
    2003
  • Client
    Private client
  • Services
    Architecture, Interior Design, Lighting Design
  • Building area
    11,500 m²
  • Rooms number
    35
  • Status
    Completed
Awards
  • 2016  Lignius Award
    2013  Geo Saison Hotels Ranking, Mountain Resort Category
    2006  Award Legambiente/Regione Lombardia
    2005  Panda d'oro Best Hotel Opened in the Year, WWF, Italy
    2004  Gala SPA Award
    2004  Wallpaper Design Award

Show more Show less

Unveil more